Запрошуємо на навчання!

Шановні випускники навчальних закладів, вже стартувала сессія ЗНО-2022. Найважливіші дати, умови вступу та усі новації ми зібрали для тебе в корисному та зручному календарі. Плануй, готуйся та дій разом з більше, ніж університетом.

  • 5-22 СІЧНЯ   Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти
  • 1 ЛЮТОГО – 9 БЕРЕЗНЯ   Триватиме реєстрація для участі у ЗНО 2022
  • 19 БЕРЕЗНЯ   Відбудеться пробне тестування з української мови, української мови і літератури
  • 26 БЕРЕЗНЯ   Відбудеться пробне тестування з історії України, з математики, математики (завдання рівня стандарту), з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької). У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета. Результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 25 березня з української мови, української мови і літератури, 1 квітня — з інших навчальних предметів.
  • До 29 КВІТНЯ 2022 року для зареєстрованих учасників  ЗНО -2022 з’явиться можливість завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань
  • 23 ТРАВНЯ — 17 ЧЕРВНЯ       Відбудуться тестування з усіх предметів за таким графіком:
фізика 23 травня
хімія 26 травня
українська мова, українська мова і література 31 травня
математика, математика (завдання рівня стандарту) 3 червня
іспанська мова, німецька мова, французька мови 6 червня
англійська мова 7 червня
історія України 10 червня
географія 14 червня
біологія 17 червня

Кожен вступник зможе скласти ЗНО не більш ніж з 5 предметів. Для вступу у 2022 році будуть зараховувати і результати ЗНО за 2019–2022 роки.

  • ДО 30 ЧЕРВНЯ      Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування.

 

 

Previous Article
Next Article