🇺🇦🏛️ ДО УВАГИ АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ ФАКУЛЬТЕТУ!

👩🏼‍🎓📚 З 18 по 22 грудня 2023 року заступник декана з науково-дослідної роботи та міжнародного співробітництва хіміко-біологічного факультету Сидоренко А.І. разом з начальником Відділу міжнародних зв’язків та проєктної діяльності, доцентом Гончаровою О.А. та доцентом кафедри германської філології Приходько І.М. прийняв участь у курсі ⭐️👨🏻‍💻«Project Writing Course», який проводився на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка в рамках проєкту 🇪🇺🇺🇦 ERASMUS+ «Bringing Opportunities and Organizational Success To Small Local Universities in Ukraine» (BOOST).

📝‼️Протягом тижня представники 7 університетів-партнерів ознайомилися з оглядом програми курсу та результатами навчання, дослідили такі теми, як «Портал фінансування та тендерів: стратегії навігації та подача проектів Erasmus+», «Розробка ідеї міжнародних проектів: обмін досвідом від UA Partners», «Знайомство з шаблоном пропозиції Erasmus+», «Аналіз потреб проєкту та додана вартість». Учасники також працювали над концепцією та методологією проекту, обговорювали особливості управління проєктом та забезпечення якості.

🇺🇦🎓 Представники університетів визначили ризики, які можуть вплинути на проєкт, ознайомилися з концепцією бюджету та його складовими, узагальнили ідеї.

Previous Article
Next Article