Навчальна педагогічна практика

1 грудня 2023 року на хіміко-біологічному факультеті відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІІ курсу СТН та ІІ курсу за освітнім ступенем бакалавр, які навчаються за освітньо-професійними програмами: Середня освіта. Біологія та здоров’я людини. Хімія; Середня освіта. Біологія та здоров’я людини. Психологія. Конференцію відкрила заступник декана з виховної роботи та питань організації практик на хіміко-біологічному факультеті, яка привітала студентів та ознайомила з метою та завданнями практики, висловила сподівання на те, що в ході практики студенти зуміють закріпити та застосувати на практиці набуті знання з педагогіки, психології та методики.
Присутні ознайомилися з наказом ректора університету про направлення здобувачів вищої освіти на навчальну (педагогічну) практику, прикріплення за базами практики та призначення методистів з відповідних дисциплін, керівника навчальної (педагогічної) практики від кафедри педагогіки і педагогічної майстерності.
Методист від кафедри педагогіки та педагогічної майстерності кандидат педагогічних наук, доцент Ярослава Вікторівна Дудко представила програму практики, критерії оцінювання та перелік звітних матеріалів. Здобувачі вищої освіти пройшли інструктаж з техніки безпеки і охорони праці, вкотре загостривши увагу на діях на базі проходження практики під час оголошення сигналу «Повітряна тривога».
Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти плідної праці над розвитком та удосконаленням їхньої професійної майстерності та нових позитивних вражень!

Previous Article
Next Article