Екскурсія по Анатомічному музею

18 травня у рамках профорієнтаційної роботи та з метою пропаганди здорового способу життя викладачами кафедри анатомії і фізіології людини та тварин було проведено екскурсію для студентів Державного навчального закладу «Мелітопольський професійний ліцей» по анатомічному музею. У музеї представлені муляжи та наливні препарати опорно-рухової, ендокринної, дихальної, серцево-судинної, сечової, травної, статевої та нервової системи людини та тварин. Асистент Горбань Д.Д. звертала увагу майбутніх абітурієнтів, що вивчення та розуміння анатомії людини є актуальним питанням сьогодення. Так, під час екскурсії зупинялась на пояснення будови органів та систем органів людини. Найбільший інтерес та багато запитань викликали наливні препарати зародків людини, що представлені в музеї.

Майбутні абітурієнти мали можливість поспілкуватися з викладачами кафедри, дізнатися корисну для себе інформацію. І, все-таки, найголовніше отримати корисні знання про здоров’я людини, здоровий спосіб життя та профілактики захворювання.

Наприкінці гостям побажали здоров’я та запросили до навчання на хіміко-біологічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Previous Article
Next Article