Атестація за ступенем вищої освіти “Бакалавр” денної форми навчання 2023-2024 н.р.

На хіміко-біологічному факультеті проходить атестація здобувачів за ступенем вищої освіти “Бакалавр” денної форми навчання 2023-2024 н.р.

18 червня 2024 року атестацію складали здобувачі вищої освіти наступних спеціальностей: Спеціальність 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), ОПП “Середня освіта. Біологія та здоров’я людини. Хімія” (кваліфікаційний екзамен з хімії з методикою викладання), ОПП “Середня освіта. Біологія та здоров’я людини. Психологія” (кваліфікаційний екзамен з психології); Спеціальність 014.06 Середня освіта (Хімія), ОПП “Середня освіта. Хімія. Біологія, здоров’я людини та природознавство” (кваліфікаційний екзамен з біології); Спеціальність 101 Екологія, ОПП “Управління станом і якістю довкілля” (захист кваліфікаційної роботи).

19 червня 2024 року атестацію складали здобувачі вищої освіти наступних спеціальностей: Спеціальність 091 Біологія. ОПП “Біологія. Фізична реабілітація” (атестаційний екзамен з фаху); Спеціальність 102 Хімія, ОПП “Хімія” (комплексний кваліфікаційний екзамен з хімії).

Всі здобувачі успішно впоралися з завданнями та склали іспити за своїми спеціальностями, а екологи – захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи.

Previous Article
Next Article