🚀🇺🇦 ДОБРОЧЕСНІСТЬ У ДІЇ: ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ

👩🏼‍🎓⭐️ 18 травня 2024 року Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених разом з Радою молодих вчених МДПУ імені Богдана Хмельницького успішно провели офлайн майстер-клас «Академічна доброчесність: від розмов до конкретних результатів»!

✅🎓 На заході взяли участь представники двох університетів: МДПУ імені Б. Хмельницького та Запорізького національного університету. Учасники активно обговорювали ключові аспекти академічної доброчесності, зокрема принципи та етичні стандарти, які необхідно дотримуватись у навчальній та науковій діяльності.

🏛️🌿 Хіміко-біологічний факультет представили заступник декана з наукової роботи та міжнародного співробітництва Сидоренко А.І. та викладач-стажист кафедри ботаніки та садово-паркового господарства Тутова Г.Ф.

📝💫 Всі присутні мали унікальну можливість не лише поділитися своїм власним досвідом у цій сфері, але й дізнатися про практичні інструменти та методи забезпечення академічної доброчесності. Завдяки відкритому діалогу, учасники обговорювали актуальні виклики та проблеми, знаходили відповіді на складні питання, а також виробляли спільні підходи до їх вирішення.

Previous Article
Next Article