🇺🇦🥳 ВІТАЄМО З ВИСОКОЮ НАГОРОДОЮ!

👩🏼‍🎓📊Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького продовжує свою успішну діяльність в якості флагмана вищої освіти України!

🏆🎓Черговим потужним досягненням університету є отримання ГРАН-ПРІ в номінації «ІННОВАЦІЙНА Й НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ», золотих і срібної медалей XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2024», а також численних дипломів за проведені тренінги, майстер-класи, круглі столи, експертні дискусії і значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України!

⭐️👩🏼‍🎓Виставка «Сучасні заклади освіти» представила 485 учасників (подано 510 робіт) із 20 областей України та об’єднала широку освітню і наукову громадськість задля демонстрації власних досягнень і напрацювань, нових підходів у застосуванні цифрових технологій, забезпечення медійної грамотності, обміну досвідом, пошуку дієвих рішень щодо розвитку освіти й науки в умовах глобалізаційних викликів, обговорення нагальних питань реформування освіти.

👨🏼‍🏫⭐️У конкурсі з тематичних номінацій наш Університет представив декілька робіт, три з яких отримали найвищу відзнаку. Серед них, інноваційна розробка викладачів кафедри біології людини та екології хіміко-біологічного факультету, к.б.н., доцента Горлова П.І. та викладача-стажиста Сидоренка А.І. «Біорізноманіття на вітрових станціях в рамках виконання екологічних умов висновку оцінки впливу на довкілля за міжнародними та національними стандартами», яка була удостоєна ЗОЛОТОЇ МЕДАЛІ!

🏛️🇺🇦Як флагман вищої освіти, Університет продовжує здійснювати значний вплив на розвиток педагогічної та гуманітарної галузей в Україні, а викладачі нашого факультету вчергове довели свій високий кваліфікаційний рівень!

Previous Article
Next Article