🇺🇦✊🏼 СИНЕРГІЯ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ!

🏛️📚 21 березня в рамках підписаного меморандуму про співробітництво відбулася робоча зустріч представників Рад молодих вчених Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького та Запорізького національного університету.

✅⭐️МДПУ імені Богдана Хмельницького представляли голова Ради молодих вчених нашого університету Олександр Кирієнко та аспірантка кафедри ботаніки та садово-паркового господарства хіміко-біологічного факультету Ганна Тутова.

‼️🙋🏼‍♂️Від ЗНУ молодих учених представляв голова Ради молодих вчених Руслан Амінов, голова Ради молодих учених біологічного факультету Анастасія Пойдаркіна, а також заступник голови Ради молодих учених біологічного факультету Єгор Джоголя.

🎓🇺🇦На зустрічі було обговорено питання організації наукових заходів, а також обмін інформацією та практичним досвідом у реалізації наукових розробок і технологій.

😍🏢Після обговорення робочих питань для представників Ради молодих вчених МДПУ імені Богдана Хмельницького було організовано екскурсії: у лабораторію клітинної та організменної біотехнології, музей історії та розвитку ЗНУ, зоологічний музей ЗНУ.

Previous Article
Next Article