Науковий відділ інформує

🔔✍️ Триває набір експертів: трансформуйте інноваційну екосистему України з Seeds of Bravery!

Нагадуємо, що ми продовжуємо пошук незалежних експертів для оцінювання заявок стартапів та МСП, які мають на меті отримати фінансову підтримку та доступ до європейської мережі.

💡 До участі запрошуються фахівці з мінімум дворічним досвідом роботи в стартап-індустрії та технологіях, які:
▪️ проживають в одній із держав-членів ЄС або в країнах, асоційованих з програмою Horizon Europe;
▪️ мають професійну експертизу принаймні в одній з наступних галузей: кібербезпека, охорона здоров’я/біологічні науки, освітні технології, інфраструктура, агропродовольчі технології, мобільність, енергетика, клімат, глибокі технології, етичні питання та інші;
▪️ володіють англійською мовою на рівні C1 або вище;
▪️ мають попередній досвід роботи експертом.

Завдання відібраних кандидатів полягатиме в оцінці заявки після дедлайну кожної хвилі в межах визначених категорій та наданні пояснень щодо виставлених балів.

🧑‍💻 Кожна заявка буде оцінюватися українським та іноземним незалежним експертом. Експерти з етичних питань також надаватимуть етичну оцінку відібраним заявкам при виявлені етичних проблем.

Робота експертом буде не лише буде оплачуваною, але й дозволить внести вагомий вклад у розвиток українських інновацій та їх наближення до ЄС.

📝 Подавайте свою заявку до 14 лютого 2024 року, 17:00 (СЕТ), аби приєднатися до експертного пулу: https://seedsofbravery-experts.fundingbox.com/

Previous Article
Next Article