Благодійна акція до Дня Святого Миколая

Вчергове, вже третій рік поспіль викладачами і співробітниками кафедри екології, загальної біології та раціонального природокористування Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького організована та проведена благодійна акція до Дня Святого Миколая.
 
Вчергове ще у листопаді було оголошено про проведення цілеспрямованої акції на підтримку багатодітних малозабезпечених родин Мелітопольської округи.
 
Усі небайдужі жителі Мелітополя і району, викладачі та здобувачі упродовж листопаду-грудня приносили на кафедру домашні іграшки, розвивальні ігри, зошити, книги, фарби, олівці, солодощі та ін.
 
Солодку випічку у вигляді розписних пряників надала співробітниця університету Якимова І.В. Три ящики цитрусових плодів придбали і надали викладачі кафедри економіки та готельно-ресторанної справи (проф. Марченко О.А.). Солодощі придбали викладачі і співробітники кафедри екології, загальної біології та раціонального природокористування (Коваленко Д.В., Федюшко М.П., Копилова Т.В., Бабуніч-Стебліна О.А.).
 
Значно допомогли в організації і проведенні акції студенти хіміко-біологічного факультету – Демешко Анастасія, Шелгачов Рувім, Герфанова Олександра, Халіляєв Ельдар, Тангаров Семен та багато інших.
 
Усі іграшки, ігри, солодощі та цитрусові були розподілені по родинних святкових кошиках-пакунках у відповідності до кількості дітей та їх статі в родині і 21 грудня розвезені по адресатах.
 
Велику допомогу в організації та проведенні акції надали співробітники соціальних служб Костянтинівської сільської ради на чолі з заступницею сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Юлією Дузь.
 
Від імені викладачів та співробітників кафедри висловлюю щиру вдячність усім, хто проявив свою небайдужість до багатодітних родин та проведеної для них акції – разом ми робимо добру і гарну справу!
 
З глибокою вдячністю, завідувач кафедри екології, загальної біології та раціонального природокористування В.П. Воровка
 
Previous Article
Next Article