Семінар-супутник-тренінг «Від цитології до молекулярної біології»

24 листопада 2021 року було проведено семінар-супутник-тренінг «Від цитології до молекулярної біології» для учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів старшим викладачем кафедри анатомії і фізіології людини та тварин Прокоф’євою О.А., асистентом кафедри Горбань Д.Д. і методистом підготовчого відділення Красіною Н.О.

Під час заходу учні працювали з електронно-мікроскопічними фотографіями, навчалися ідентифікувати клітинні структури, за допомогою світлової мікроскопії досліджували гістологічні препарати, вчилися розрізняти різновиди тканин, знаходили відмінності між прокаріотами та еукаріотами, дізнавалися про фази клітинного циклу, мали «віртуальну подорож» до клітини. Учні ознайомилися з різноманітними  тестами з відповідної теми у рамках підготовки до проходження ЗНО-2022.

Майбутні абітурієнти мали можливість поспілкуватися з викладачами кафедри, дізнатися корисну для себе інформацію, попрацювати з мікроскопами, роздивитися гістологічні препарати, потренуватися з вирішення завдань. І, все-таки, найголовніше отримати корисні знання для успішного складання тестування. 17 липня 2022 року відбудеться ЗНО з біології, і цей семінар стане у нагоді школярам.

Наприкінці учням побажали здоров’я, легкого проходження ЗНО та запросили до навчання на хіміко-біологічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Previous Article
Next Article