Колектив університету висловлює щирі співчуття рідним і близьким Кошелєва Олександра Івановича з приводу його смерті.

Колектив Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького висловлює щирі співчуття рідним і близьким Кошелєва Олександра Івановича з приводу його смерті.

Олександр Іванович розпочав свою трудову діяльність у 1971 році вчителем біології, хімії та географії у Паничевській школі (Томська обл.). З 1972 року працював науковим співробітником Інституту біології Сибірського відділення Академії наук СРСР (м. Новосибірськ), доцентом Одеського державного університету імені І.І.Мечникова.

В Мелітопольському державному педагогічному університеті працював з 1987 року на посадах доцента кафедри загальної біології і охорони природі природно-географічного факультету (1987-1990 рр.), завідувача цієї кафедри (1991-1995 рр.), потім – завідувачем кафедр біологічного профілю хіміко-біологічного факультету (1996-2018 рр.), з 2018 року – професором кафедри екології, загальної біології та раціонального природокористування.

Колектив університету запам’ятав Олександра Івановича як досвідченого викладача та науковця, щиру і відкриту особистість, гарну людину, ладну прийти на допомогу тим, хто її потребує, підтримати колег.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші.

Поділяємо біль та горе рідних!

Вічна і світла пам’ять!

 

 

Previous Article
Next Article