Участь у University Open Space-2021

Викладачі кафедри доцент Сидоряк Н.Г., старший викладач Прокоф’єва О.А. та студенти 4 курсу спеціальності Біологія представили кафедру анатомії і фізіології людини та тварин на University Open Space-2021, що відбувся 18 вересня 2021 р. University Open Space – це відкритий простір для навчання, територія розвитку та особистісного зростання, джерело натхнення та інновацій.

На інтерактивному workshop та майданчику кафедри майбутні абітурієнти мали змогу випробувати свої знання та вміння в біологічних науках, ознайомитися з освітніми програмами кафедри, а також цікаво та відверто поспілкуватися зі студентами та викладачами кафедри. Так, учні отримали детальну інформацію про такі освітні програми: Середня освіта. Біологія та здоров’я людини. Хімія, Середня освіта. Біологія та здоров’я людини. Психологія та Біологія. Фізична реабілітація, які реалізуються на кафедрі.

Доцентом Сидоряк Н.Г. було представлено сучасні дослідні лабораторії кафедри. Також розповідали про наших випускників, що є відомими особистостями в сфері науки, бізнесу та управління, які реалізували себе як в Україні, так і далеко закордоном.

Кафедра анатомії і фізіології людини та тварин бажає учням знайти правильний шлях та вибрати свою професію!

Previous Article
Next Article