Представники хіміко-біологічного факультету відвідали КЗ “Мелітопольський медичний фаховий коледж” ЗОР

8 вересня 2021 р. представники деканату хіміко-біологічного факультету та кафедр неорганічної хімії та хімічної освіти, кафедри органічної і біологічної хімії відвідали КЗ “Мелітопольський медичний фаховий коледж” Запорізької обласної ради з метою проведення профорієнтаційної роботи.

Цільовою аудиторією виступили здобувачі вищої освіти що навчаються на останньому курсі спеціальностей «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Фармація».

Співробітники університету особливу увагу наголошували на тому, що для вступу обов’язково необхідні сертифікати Зовнішнього незалежного оцінювання (Українська мова та математика або історія України), в той же час документи які посвідчують складання Державної підсумкової атестації не дають права вступати на спеціальності факультету. Також зазначалося, що після закінчення фахового медичного коледжу абітурієнти вступають на 1 курс за скороченим терміном навчання, термін навчання в такому разі складає 2 роки і 10 місяців. Всі абітурієнти мають право навчатися за державним замовленням та претендувати на отримання стипендій за рейтинговою системою.

Особливу вдячність за організацію даної зустрічі представники хіміко-біологічного факультету висловлюють адміністрації “Мелітопольського медичного фахового коледжу”.

 

Previous Article
Next Article