Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування представила кейс «Екологія та довкілля»

23 березня 2021 року в рамках ІІІ відкритого освітньо-наукового форуму «Класична наука для нової української школи» кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування представляла кейс «Екологія та довкілля».

Захід був представлений двома частинами: перша – це теоретичні питання з досвіду впровадження екологічних знань, понять в шкільному курсі. Презентація на тему: «Реалізація наскрізних змістових ліній при викладанні природничих дисциплін» була представлена вчителем біології та екології, спеціалістом вищої категорії, учителем –методистом Мелітопольського ліцею № 19, Єгоровою Зоєю Федорівною.

Друга частина – це приклади позакласної роботи з збереження довкілля через процес сортування сміття. До сортування необхідно привчати дітей починаючи з дитячого садка та молодшої школи, туму студенти першого та другого курсів спеціальності 101 Екологія продемонстрували позакласний захід – гру, яка має назву «Сортуй заради майбутнього». Метою гри є розвиваючий тренажер пам’яті та звички сортування відходів, а також правильно сортувати різні види сміття у відповідні контейнери.

В рамках кейсу «Екологія та довкілля» на ІІІ відкритому освітньо-науковому форумі«Класична наука для нової української школи» студенти та викладачі кафедри показали своє бачення впровадження в Нову українську школу питань екології та збереження довкілля.

Previous Article
Next Article