Зустріч із випускниками Данило-Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст. та школи №7 міста

14 травня 2020 року о 14:00 на базі платформи Zoom кафедрами органічної і біологічної хімії та неорганічної хімії і хімічної освіти було організовано зустріч із випускниками Данило-Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст. та школи №7 міста.

На початку заходу завідувачі кафедр Тетяна Дюжикова та Олександр Максимов звернулись до студентів з привітальним словом, та запросили навчатися на хіміко-біологічний факультет, наголосивши на основних  перевагах навчання та вступу. Повідомили про основні спеціальності за якими проводиться підготовка на факультеті та пояснили ким та де може працювати випускник після отримання диплому.

Декан факультету Віталій Хромишев відзначив основні моменти вступної кампанії 2020 року, зокрема прохідні бали та ключові дати. А доцент кафедри неорганічної хімії та хімічної освіти Олена Хромишева, розкрила соціальні аспекти навчання та повідомила про  категорії абітурієнтів які мають пільги при вступі на навчання.

Також, до зустрічі була залучена завуч Данило-Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст. Олена Бодрова, яка власне допомогла організувати дану зустріч.

Загалом конференція пройшла позитивно та жваво.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.