Тренінг із 3D-проектування «Плодові культури в ландшафтному дизайні»

18 вересня 2019 р. в рамках соціально-культурного проекту «Мелітополь: черешнева столиця України саме тут!» (за підтримки Мелітопольської міської ради) ГО «Комʼюніті Плюс», спільно з науковцями кафедри ботаніки і садово-паркового господарства проведено тренінг із 3D-проектування «Плодові культури в ландшафтному дизайні».

Захід відбувався з метою підвищення рівня обізнаності та залучення широких верст населення до використання 3D-проектування для створення сучасного та комфортного міського середовища.

Учасники тренінгу (школярі, студенти та мешканці міста), під керівництвом модератора к.техн.н., доцента Павленка О.М., дізналися про використання плодових культур у ландшафтному дизайні, були ознайомлені з програмним продуктом Real Time Landscaping Architect, її інтерфейсом та бібліотекою. Відвідувачі заходу опанували основні принципи роботи з даними джерелами, навчилися знаходити аналоги моделей плодових культур, яких немає в програмі Real Time Landscaping Architect, а також отримали рекомендації щодо застосування плодових культур з точки зору декоративності на різноманітних об’єктах ландшафтної архітектури.

Відвідувачі заходу одноголосно висловили пропозицію: практикувати просвітницькі тренінги систематично, оскільки вони цікаві та практико-орієнтовані.

Інформацію підготувала доцент  кафедри ботаніки і садово-паркового господарства, керівник проекту Туровцева Н.М.

 

 

Previous Article
Next Article