На кафедрі органічної і біологічної хімії відбувся захист курсових робіт

3 грудня 2020 р. на кафедрі органічної і біологічної хімії за допомогою платформи Zoom відбувся захист курсових робіт студентів 118/1-х групи з дисципліни «Органічна хімія з курсовою роботою та навчальною практикою».

Комісія у складі викладачів кафедри доцентів Хромишева В.О. та Арестенка  В. В., старшого викладача Гапоненко Т.М., асистентів Ніколаєвої Ю.В. і Федорко А. С. прослухали та проаналізували зміст та практичну значущість наукових досліджень студентів IІІ курсу хіміко-біологічного факультету.

Основна увага приділялася новизні, актуальності теми, поставленой меті та завданням курсових робіт, також  робився акцент власним  розробкам студентів: уроки, екскурсії, проекти, ігри, створення пізнавального навчального середовища для школярів 6-11 класів під час процесу навчання у загально-освітніх закладах, онлайн інструменти для навчання школярів у дистанційному режимі.

Теми курсових робіт студентів були різноманітні, а саме: порівняльна характеристика хімічних властивостей органічних сполук; використання органічних речовин природного походження у харчовій промисловості; фізичні та хімічні властивості та  призначення триолів.

Після обговорення доповідей студентів членами комісії були запропоновані підсумкові оцінки шодо захишених курсових робіт.

Творча атмосфера, позитивний настрій та бажання студентів поділитися власними висновками під час написання курсових робіт – все це сприяло розумінню та усвідомленню значущості власної праці, формуванню професійних компетентностей з хімії у майбутніх вчителів, та використання нових освітніх технологій та інтерактивних методів навчання хімії.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.