На кафедрі органічної і біологічної хімії відбувся захист курсових робіт

29 квітня 2020 р. на кафедрі органічної і біологічної хімії відбувся захист курсових робіт студентів ІІІ-ІV курсів. Засідання було організована на базі платформи Zoom о 1000 за Київським часом.

Оцінювала творчий, науковий та пошуковий доробок студентів комісія у складі завідувача кафедри доцента Тетяни Дюжикової (голова), доцента Віталія Хромишева та старшого викладача Тетяни Гапоненко, окрім цього до обговорення були залучені всі викладачі кафедри та керівники курсових робіт.

Засідання відкрила завідувач кафедри Тетяна Дюжикова, яка побажала успіхів та подальших творчих здобутків студентам.

Також до студентів звернувся доцент кафедри Віталій Хромишев (декан хіміко-біологічного факультету), який провів короткий екскурс у сучасний стан проблем освіти які виникли у зв’язку із пандемією COVID-19, та наголосив що 30.04.2020 року відбудеться велика прес-конференція заступника міністра освіти і науки Єгора Стаднія, де будуть обговорюватись основні проблемні питання освіти, які виникли у сучасних реаліях.

На засіданні були представлені доповіді студентів з чотирьох фундаментальних дисциплін: основи хімічної технології; спектроскопічні методи в хімії природних сполук; органічна хімія; фізична та колоїдна хімія, в той же час теми курсових робіт охоплювали доволі різнопланові проблеми даних наук. Робота даного засідання була проведена у форматі конференції, що дозволяло вступати у диспут та ставити запитання не лише членам комісії а й іншим студентам та викладачам, що дозволило більш детально обговорити проблеми фундаментальних дисциплін та розширити кругозір учасників.

Варто відмітити, що варіант проведення захистів сучасними засобами онлайн є доволі зручним та ефективним, оскільки в першу чергу, не обмежує учасників в плані вимог знаходитись в тому чи іншому місці.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.