На хіміко-біологічному факультеті відбувся День відкритих дверей

29 квітня 2020 року на хіміко-біологічному факультеті Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького відбулася бажана й очікувана подія для усіх абітурієнтів – День відкритих дверей. Учні та їх батьки приєдналися до прямого ефіру аби ближче познайомитися з його структурою, отримати інформацію щодо вступної кампанії і відчути неповторну атмосферу факультету.

Відкрив захід вітальним словом до майбутніх абітурієнтів декан факультету Віталій Хромишев. Віталій Олександрович зазначив, що сьогодні хіміко-біологічний факультет і університет в цілому – це неповторна атмосфера, яку спільно творять студент – своєю допитливістю, наполегливістю і творчим запалом, та викладач, який прагне задовольнити цікавість студента, допомогти йому освоїти професію. «Університет є абсолютно відкритим для того, щоб абітурієнт зробив правильний, а, головне, усвідомлений вибір і вже як студент продовжив формувати свої професійні навички».

Із актуальними питаннями прийдешньої вступної кампанії школярів ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії Світлана Дубяга. Світлана Миколаївна коротко розповіла майбутнім вступникам про реєстрацію електронного кабінету, процес прийому заяв від абітурієнтів, формування рейтингових списків і зарахування. Вона зазначила, що кожен охочий упродовж вступної кампанії зможе отримати вичерпну інформацію у приймальній комісії університету.

Упродовж заходу цікавою інформацією поділилися завідувач кафедри екологічної безпеки раціонального природокористування Володимир Воровка і завідувачка кафедри анатомії і фізіології людини та тварин Тетяна Станішевська.

Варто зазначити, що дні відритих дверей Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького буде проводити протягом травня-червня, щоб якомога більше майбутніх студентів мали можливість познайомитися із навчальним закладом, поспілкуватися з викладачами і студентами та отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, організації практик і стажувань, а також можливостей працевлаштування.

Слідкуйте за анонсами!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.